Nya artiklar!

Läs min artikel om Anhörigvård i senaste numret av Omvårdnadsmagasinet här!

Jag skrev en kortis om olika webbverktyg för att förbättra arbetsmiljön, bland annat för att minska stress, för tidningen Arbetsliv. Deras senaste nummer hittar du här! 

I nästa nummer av Arbetsliv har jag intervjuat hjärnforskaren Katarina Gospic som ger sina tips på hur man bäst koncentrerar sig på jobbet i den digitala djungeln. Jag lärde mig ett och annat. Nu är det slut med pop-up-fönster, vibrationer och blipp för inkommande mail och sms.

Visste du att vi i snitt kollar vår mobil 150 gånger per dag. Vansinnigt!

Kan tipsa om Katarina Gospics handbok Workfulness som syftar till att skapa ett sunt förhållande till tekniken.

 

Kategori: Artiklar Inga kommentarer »


Lämna en kommentarTillbaka till toppen