Tåget till Osby

Idag har jag varit här,

Parkskolan i Osby

på Parkskolan i Osby, och träffat läraren Henrik Olsson och Marie Ljungdahl, representant för Osby hembygdsförening. De har berättat om sitt projekt Tidsgeograferna, som ger eleverna kunskaper om sin lokala historia på ett alldeles nytt sätt. Samarbetet med experterna på hembygdsföreningen har varit avgörande och uppskattat, av både elever och deltagarna från hembygdsrörelsen. Artikeln kommer publiceras i Alfa, en av lärarförbundets tidningar.

Förmiddagen avslutades med fotografering i centralparken i Osby med fotograf Fredrik Persson vid rodret! Kallt men kul!

Fotograf Fredrik Persson

Fotograf Fredrik Persson

Lärare Henrik Olsson med elever.

Lärare Henrik Olsson med elever.

fredrikoelever

Kategori: Intervju Inga kommentarer »


Lämna en kommentarTillbaka till toppen