Arkiv för augusti 2013


Nystart!

2013/08/07

Så var den äntligen över, semestern. Fyra veckor som har segat sig fram. Skogspromenader, sjöbad, havsdopp, utomhusfrukost och bärplockning. Mycket ska man stå ut med på sin lediga tid. Men nu har jag lagt allt det där bakom mig och är tillbaka på mitt lyxiga kontor igen.

Ja, det är väl vad jag försöker intala mig i alla fall. För nu är den definitivt över, den hett efterlängtade ledigheten. Nu ska hjärnan vara inställd på att jobba och vara kreativ, men verkar fortfarande gå på halvfart och längta efter lata dagar.

Med andra ord en aning trögt så här de första dagarna på jobbet. Jag håller på att skriva en artikel om riktad cancerbehandling. Före semestern träffade jag Anna Sundlöv som är onkolog på SUS i Lund och Marie Stridsberg som blivit hjälpt av just riktad strålbehandling. Idag lever hon ett bra liv trots sin spridda cancersjukdom. Artiklarna kommer publiceras i Allers.

Eftersom jobbet har legat nere några veckor går mycket tid också åt till att leta nya idéer. Jag surfar runt i cyberspace och plöjer tidningar på Lunds stadsbibliotek. Men en bit av hjärnan dröjer sig fortfarande kvar på mossbelupna skogsstigar.

 

 

Kommentarer inaktiverade för Nystart! | Allers, Artiklar, augusti, Små funderingar

Tillbaka till toppen